Laatste Nieuws

Voor al uw onderhoud aan dakgoten en het vernieuwen ervan kan Klaas van Neerbos wat voor u betekenen. Het is belangrijk dat de goten jaarlijks worden schoongemaakt, maar ook dat de soldeernaden geinspecteerd worden en waarnodig worden gerepareerd. Bij een lekkage kan het hout aangetast worden bij goten in een voorgetimmerde bak. Tevens kan lekwater nadelige gevolgen hebben voor uw kozijnen. Blijf houtrot voor en laat uw dakgoten jaarlijks schoonmaken en inspecteren.

Vernieuwen van dakgoten

(Foto: montage van koperen mastgoten bij een woonhuis in Rhenen)

Klaas van Neerbos zink- en koperwerk verzorgt voor u nieuwe goten in de type Mast en Bakgoot. Deze goten worden gemonteerd met beugels aan het dakbeschot onder de pannen met afvoerbuizen voor het hemelwater. De afvoerbuizen zijn verkrijgbaar in koper, zink of kunststof. Ook kunnen de goten op maat gemaakt worden voor in een voorgetimmerde bak aan de woning. De goot wordt dan ter plaatse in de bak gemonteerd en passend gemaakt. De naden worden gesoldeerd zink met 50-50 tinsoldeer.

dakgoot 002

(Foto: koperen hemelwater afvoerbuis)

Naast dakgoten en afvoerbuizen kunnen wij ook zinken deklijsten op muren en schoorstenen verzorgen.

Het aanbrengen van een zinken afwerklijst om een garagedak, op een erker of uitbouw in plaats van aluminium trimmen is ook een van onze specialiteiten. Een voordeel van een zinken deklijst in plaats van aluminium trimmen is dat de dakbedekking vrij kan krimpen en werken bij temperatuursverschillen.

Voor een uitgebreid advies kunt u ons uiteraard telefonisch of per mail benaderen.

Lid van:

Uneto VNI

SEI