Laatste Nieuws

Klaas van Neerbos is uw partner voor de verbouwing van een toiletruimte tot de aanleg van een complete badkamer. Van de demontage van de bestaande badkamer, sanitair, tegelwerk plafond en wanden, het verleggen van leidingwerk, en de complete afwerking van uw sanitaire ruimtes. Uiteraard alles in goed overleg met u; wat zijn de wensen; wat is er nodig... Om een praktisch voorbeeld te noemen: een stortdouche heeft meer water per minuut nodig dan een gewone douche.

Bij een renovatie of vervanging van een badkamer komt veel kijken. Wij denken daarin graag met u mee. Achter een afgewerkte badkamer zit zoveel meer dan alleen wat cement en een paar leidingen. Denk hierbij aan: het aanleggen van water en afvoer leidingen voor de sanitair toestellen, het verleggen van electra leidingen voor verlichting of een wandcontact doos voor scheren of föhnen. Overweegt u een bubbelbad en/of stoomdouche dan dient er ook een uitbreiding te worden gemaakt in de meterkast. Alle werkzaamheden kunt u door ons laten uitvoeren.

Van het begin tot het eind werken met één aanspreekpunt, een vertrouwd gevoel!

Wij werken met diverse showrooms waar u op afspraak kunt gaan kijken en kiezen voor sanitair en tegelwerk waar wij dan later een complete offerte van maken.

Onze partners: Vegro - Van Wanrooij - Technische Unie - Plieger.
Bekijk onze projecten op sanitairgebied in ons fotoalbum.

Lid van:

Uneto VNI

SEI